Nature Therapy Retreat

Et Nature Connect Retreat er et naturterapeutisk oplevelsesbaseret ophold med introduktion til at benytte naturen som rum for psykoterapiens redskaber.

NEED FOR NATUREs Nature Connect Retreats er for dig der ønsker at give dig selv, dine medarbejdere, dine kunder, veninder eller lign. en uforglemmelig oplevelse af at komme hjem til den natur vi er kommet af.

På Nature Connect Retreats introduceres du til naturterapiens verden, uden direkte at skulle indgå i terapeutisk dialog og italesætte personlige problematikker. De emner der tages op på Nature Connect Retreats, er hverdagslige tematikker som er relevante og genkendelige for alle deltagere afhængig af livsfaser og livsvilkår. Det forventes at du som deltager er i afstand til følelsesmæssigt at afbalancere dig selv og sikre ligevægt efter deltagelse i Nature Connect Retreats og -aktiviteter. Skulle der opstå et behov for yderlige støtte og facilitering, står naturterapeuten selvfølgelig gerne til rådighed herfor.

Nature Connect Retreats er et oplevelsesprodukt der har som fokus at forbinde gæsten med sin omgivende natur. På Nature Connect er din naturguide/naturterapeut primært naturformidler og naturoplevelsesfacilitator. Nature Connect er en oplevelses rejse ud i naturen, og ind i dig selv. Retreatet afvikles i Danmark, eller Norden i kvalitetsnatur, med en vis nærhed til civilisation.

Et Nature Connect Retreat varer typisk et døgn, en weekend eller en uges hverdage, og konceptet skræddersys ofte afhængig af dine ønsker. Nature Connect kan byde på selvudvikling, gruppesupervision, gruppedynamiske processer, værdifastlæggelse, meditation, stillevandring, natteoplevelser, refleksionsøvelser fra den naturterapeutiske værktøjskasse og meget mere. Afhængig af retreat målgruppen, arbejdes workshopbaseret, gruppeterapeutisk, individcentreret eller oplevelsesbaseret på retreatet.

Tag kontakt for mere information, priser og booking.