NATIONAL PARK EXPERIENCES

NATIONAL PARK EXPERIENCES er partner med Danmarks yngste nationalpark, Nationalpark Kongernes Nordsjælland, og tilbyder rolige sanselige natur- og kulturoplevelser gennem et væld af oplevelser der rammer noget for en hver smag og behov.

Hos NATIONAL PARK EXPERIENCES favner vi bredt – og designer oplevelser til både det danske og det internationale marked. 

NATIONAL PARK EXPERIENCES bygger på værdier om at bibringe alle gæster dyb oplevelse af naturforbundethed, og arbejder i tæt relation til og respekt for den natur vi færdes i.

Vores oplevelses produkt palette er inddelt efter naturens elementer, og rummer altid muligheden for at opleve kropsligt og sanseligt, for at bidrage samskabende til oplevelsens tilblivelse, og for at være en del af et socialt og ligesindet fællesskab for en stund. 

NATIONAL PARK EXPERIENCES oplevelserne varer fra 3 til 24 timer og du tilbydes stor variation i udbud samt veluddannet, kompetent og servicemindet naturguide personale når du er på naturforbindende naturoplevelse med os.