NEED FOR NATURE PHOTOGRAPHY

Gennem kvalitetsfotos af store oplevelser i kvalitetsnatur ønsker NEED FOR NATURE PRHOTOGRAPHY at skabe oplevelsen af Nature Connectedness. En oplevelse af at være tilstede der hvor et særligt øjeblik blev fanget, og af at blive suget ind i det nu billedet har fanget.

Vores fotos er alle taget i situationer med dyb oplevelse af at være opslugt af naturoplevelsen der fanges med kameralinsen. I jagten på det perfekte foto agerer vi altid respektfuld overfor såvel naturtyper, naturområder, kulturminder og kulturer.

NEED FOR NATURE PHOTOGRAPHY leverer både printet foto kunst opsat efter eget ønske, og muligheden for fotos til brug i publikationer og oplæg, eller på web, og SoMe.

Desuden findes muligheden for at få et foto med hjem fra netop den tur eller naturoplevelse du selv var deltager på. Her er både den unikke stemning fanget i fotoet, og den stemning der er forankret i dit indre med til at fastholde dig i en fantastisk oplevelse af at være ’et med altet, at være en del af noget større. At være forbundet med natur. 

Desuden leveres materiale og guides til fordybelse og naturforbundethed gennem naturfotografering.

Webshop er under opbygning.