NEED FOR NATURE WILDERNESS TRAVEL

NEED FOR NATURE WILDERNESS TRAVEL er et lille, personligt rejsebureau bygget på lang erfaring, dybt naturbaseret turismefagligt engagement, og ønsket om at udfolde naturoplevelsens fulde potentiale, oplevelsesdesigne med mål om naturforbundethedsoplevelse samt øge bæredygtighedsbevidst hos alle gæster.

NEED FOR NATURE WILDERNESS TRAVEL har indgående kendskab til en lang række helt unikke vildmarksdestinationer, fantastiske urfolkskulturer, samt fagligt kompetent og sikkerhedsmæssig forsvarlig vildmarksguidning. Hos os vil du opleve natur så storslået at vi tør garantere at denne oplevelse ved første møde med oplevelses- eller retreat destinationen går dig både i blodet og i hjertet… og på hjemvejen har sat sig dybe spor i dit nervesystem og din kropslige hukommelse også… På denne måde sikrer vi, i samarbejde med vores nøje udvalgte lokale samarbejdspartnere, muligheden for en unik og kraftfuld oplevelse hvor dit fulde fokus på ligger på at tage oplevelsesdestinationen ind, fordybe dig i væren i oplevelsesnuet og forbinde dig med dine omgivelser, og dig selv igennem dem. Vi oplever at skabe dybe transformative og der får betydning for såvel holdninger som handling i din videre livsførelse.

Vores oplevelser er inddelt i kategorierne Wilderness Experiences til dig der rejser for at opleve naturforbundethed i mødet med storslået vildmarksnatur, og Wilderness Retreats til dig der rejser for at opleve forbundethed til dig selv og din omgivende natur gennem ophold i storslået vildmarks natur.

En Wilderness Experience er en anderledes oplevelsesrejse til vildmarksdestinationer det kun er få forundt at besøge. Vores Wilderness Experience foregår i mindre grupper på 8-15 personer får at tilbyde dig muligheden for at komme længere ind, dybere nej, eller højere op end de fleste andre rejsende. På denne måde sikrer vi, i samarbejde med vores nøje udvalgte lokale samarbejdspartnere, muligheden for en unik og kraftfuld oplevelse hvor dit fulde fokus på liggre på at tage oplevelsesdestinationen ind, fordybe dig i væren i oplevelsesnuet og forbinde dig med dine omgivelser, og dig selv igennem dem. Vi oplever at skabe dybe transformative og der får betydning for såvel holdninger som handling i din videre livsførelse.

Et Wilderness Retreat er fusionen af en naturbaseret oplevelsesrejse og et selvudviklings- og selvforkælelses retreatophold. Vores Wilderness Retreat foregår som oftest i små grupper på 6-8 personer for at tilbyde dig eksklusivitet, individuel tilrettelæggelse samt muligheden for tid til 1:1 naturbaserede psykoterapeutiske sessioner. På denne måde sikre vi dig den ro der skal til, for at opnå den kontemplative tilstand der skaber den intense følelse af forbundethed med vores omgivende natur der gør at naturoplevelsens virkning bliver dybest, og dit personlige oplevelsesmæssige og terapeutiske udbytte størst muligt.