Nature Connect

Er en naturterapeutisk oplevelsesbaseret introduktion til at benytte naturen som rum for psykoterapiens redskaber.

En Nature Connect session eller forløb er for dig der vil snuse til naturterapiens verden inden du for alvor giver dig i kast med terapien. For dig der vil styrke relationen mellem dine medarbejdere. Eller for dig der er nysgerrig på at opleve din indre natur mens du færdes i den omgivende natur.

På Nature Connect sessioner/workshops introduceres du til naturterapiens verden, uden direkte at skulle indgå i terapeutisk dialog. De emner der tages op i Nature Connect, er hverdagslige tematikker som er relevante og genkendelige for alle deltagere afhængig af livsfaser og livsvilkår.

Det forventes at du som deltager er i afstand til følelsesmæssigt at afbalancere dig selv og sikre ligevægt efter deltagelse i Nature Connect aktiviteter. Skulle der opstå et behov for yderlige støtte og facilitering, står naturterapeuten selvfølgelig gerne til rådighed herfor.

En Nature Connect oplevelse varierer typisk fra 1 time til en dag, og konceptet skræddersys ofte afhængig af dine ønsker. Nature Connect kan byde på meditation, stillevandring, natteoplevelser, refleksionsøvelser fra den naturterapeutiske værktøjskasse og meget mere.

Tag kontakt for priser og booking.