ydelser

Anno 2023 faciliterer NEED FOR NATURE GROUP Nature Connectedness gennem en bred vifte af tjenester og produkter. Fælles for alle er målet at facilitere og ved at dele viden om, erfaring med og passion for Nature Connectedness. Og i hele virksomhedsgruppen, altid og uden undtagelse, med Nature Connectedness for indre menneskelig og ydre planetarisk bæredygtighed som hovedmål og drivkraft i alt, hvad vi gør. Dette søges gjort gennem følgende tjenester.

CENTER FOR NATURE CONNECTEDNESS

Et videncenter på en mission om at udbrede kendskabet til Nature Connectedness som forskningsfelt, interdiciplinært praksisfelt, og metode. Vi skræddersyr vi konsulentydelser indenfor det natur og friluftsfaglige felt med udgangspunkt i et mål om Nature Connectedness

Tanya oplæg Danmarks Outdoor festival 2021 2

NEED FOR NATURE PSYCHOTHERAPY

En psykoterapi klinik bygget på principper om terapi gennem dybe intra- og interpersonelle oplevelser i og med naturoplevelser i rolige højkvalitets naturområder.

IMG_3057

NATIONAL PARK EXPERIENCES

En naturoplevelsesudbyder i smuk nationalpark natur med fokus på naturbaseret oplevelsesdesign med specifikt mål om at skabe følelsen af naturforbundethed hos dig som vår gæst.

Tanya5

NATURTERAPEUTISK REFUGIE

Et lille familiært refugie med ønske om at tilbyde ro, fordybelsestid og væren i smukke omgivelser. Refugiet danner rammen for tematiserede retreats, kan lejes til dit retreat, eller blot benyttes som fristed for workaways eller afslapningsstunder.

DSC02788

NEED FOR NATURE WILDERNESS TRAVEL

Et lille, personligt rejsebureau bygget på lang erfaring, dybt naturbaseret turismefagligt engagement, og ønsket om at udfolde naturoplevelsens fulde potentiale, oplevelsesdesigne med mål om naturforbundethedsoplevelse. 

 

Nytår, vinter dk 057

NEED FOR NATURE PHOTOGRAPHY

En shop med salg af kvalitetsfotos og fotoprints, af kvalitetsnatur. Gennem fotokunst fra dybe naturforbindende naturoplevelser ønsker NEED FOR NATURE PHOTOGRAPHY at skabe oplevelsen af Nature Connectedness hos dig der momentant eller permanent ikke selv har mulighed for eller adgang til dybe naturoplevelser.

Efterårsgrønland

INTERESSERET I VIDEN OM NEED FOR NATURE GROUPS ARBEJDE MED NATURE CONNECTEDNESS?

INTERESSERET I VIDEN OM NEED FOR NATURE GROUPS ARBEJDE MED NATURE CONNECTEDNESS?