Naturterapi – naturbaseret psykoterapi

En Naturterapisession eller forløb er et terapeutisk forløb med sammen formål som man kender det fra ”indendørs” terapi former. Med udgangspunkt i den Jungianske psykoterapi går vi i dybden med det der rører sig i dig som klient.

Der faciliteres en tryg ramme at være i, og det er min opgave som din terapeut at holde rummet for dig. At tilbyde mit nærvær, mine terapeutiske redskaber, mit nervesystem, og at facilitere at du gennem dette forbindes med den omgivende natur, finder, forstår og foreninger dig med din indre natur.

Naturen assisterer de psykoterapeutiske processer og klienter oplever ofte at komme tæt på en forståelse af sig selv forholdsvist hurtigt gennem naturterapien sammenlignet med andre kognitive terapiformer.

Vi kan mødes indendørs i konsultationen nær Tisvilde Hegn, eller direkte et sted i naturen. Vi afstemmer tematikker, metoder og praktiske aftaler telefonisk inden første session, så du kan koncentrere dig om at mærke naturterapien når vi ses. Naturterapeuten holder rummet for dig og sikrer at du afbalanceres før sessionen afrundes.

Tag kontakt for priser og booking.