Wilderness Therapy Retreat

Et Wilderness Therapy Retreat er fusionen af en naturbaseret oplevelsesrejse og et selvudviklings- og selvforkælelses retreatophold.

Et Wilderness Therapy Retreat foregår som oftest i små grupper på 6-8 personer for at tilbyde dig eksklusivitet, individuel tilrettelæggelse samt muligheden for tid til 1:1 naturbaserede psykoterapeutiske sessioner. På denne måde sikrer NEED FOR NATURE dig den ro der skal til, for at opnå den kontemplative tilstand der skaber den intense følelse af forbundethed med vores omgivende natur (Nature Connectedness) der gør at naturoplevelsens virkning bliver dybest, og dit personlige oplevelsesmæssige og terapeutiske udbytte størst muligt.

NEED FOR NATURE har indgående kendskab til en lang række helt unikke vildmarksdestinationer hvor du vil opleve natur så storslået at vi tør love garanti for at denne oplevelse ved første møde med retreat destinationen går dig både i blodet og i hjertet… og på hjemvejen har sat sig dybe spor i dit nervesystem og din kropslige hukommelse også…

NEED FOR NATURE kan pt. arrangere Wilderness Therapy Retreats med udgangspunkt i:

Ilulissat, Vestgrønland
Tasilaq, Østgrønland
Igaliku, Sydgrønland
Finmarksvidda, Nordnorge
Lyngsalpene, Nordnorge
Jotunheimen, Midtnorge
Telemark, Midtnorge
Fairbanks, Alaska, USA
Anchorage, Alaska, USA
Og der udvikles aktuelt på retreats i Island og på Færøerne

Tag kontakt for forespørgsler, priser og booking.

UDSKUDT PÅ GRUND AF COVID-19