Adventure terapi

Adventure terapien udspringer af henholdsvis psykoterapien og filosofien bag oplevelsesbaseret læring. Adventure terapi sessioner er naturterapeutiske sessioner tilsat et bevægelses element, et element af friluftsaktivitet. Dette sikrer at din fysiske krop arbejder medproducerende på den oplevelse og det terapeutiske udbytte du søger at få med dig hjem, da fysisk aktivitet øger produktionen af lykkehormoner, gør og naturligt trætte og dermed giver os anledning til at mærke os selv.

Under en adventure terapi session vandrer, padler eller cykler vi ofte med egen oppakning til en friluftstur, og benytter gerne et område med få besøgende. Adventure terapi foregår I al slags vejr, og ofte er hårdt vejr, kulde og mørke vigtige elementer og gestalter i terapiens udfoldelse.

Adventure terapi sessioner varer enten 6timer eller et døgn.

Vi kan mødes indendørs i konsultationen nær Tisvilde Hegn, eller direkte et sted i naturen. En 24timers Adventureterapi session kan også finde sted i det sydlige Sverige eller Norge. Er du til mere end et døgn, henviser vi til vores Wilderness Therapy Retreats. Vi afstemmer tematikker, metoder og praktiske aftaler telefonisk inden første session, så du kan koncentrere dig om at mærke naturterapien når vi ses. Naturterapeuten holder rummet for dig og sikrer at du afbalanceres før sessionen afrundes.

Tag kontakt for priser og booking.