Wilderness Therapy Retreat & More

Terapeutiske Retreatoplevelser i Vild og stor natur

Drømmer du om unikke længerevarende naturoplevelser dybe nok til at skabe en ønsket transformation i dit liv og din måde at forholde dig til verden, smukkere end du havde troede noget kunne være, vildere end du nogen sinde har oplevet natur før?

Et Wilderness Therapy Retreat er for dig der er fascineret af natur, og måske bidt af friluftsliv. Ved længerevarende ophold i noget af planeten Gaias mest storslåede natur, åbnes dine sanser, dit nervesystem blottes og din krop finder hvile.

NEED FOR NATUREs retreats findes i flere varianter og til flere destinationer. Overordnet er vores retreats naturbaserede oplevelsesrejser til storslåede (vildmarks)destinationer, med stort fokus på gæstens ro, kontemplation og dybe naturoplevelse, gennem naturterapeutiske redskaber og naturguidet oplevelsesformidling, med målet om oplevet Nature Connectedness og øget selvindsigt gennem opholdet i (vildmarks)naturen.

Målet med alle vores retreats er at sikre dig den følelse af forbundethed med natur (Nature Connectedness) der gør at terapiens virkning bliver dybest, og dit personlige oplevelsesmæssige og terapeutiske udbytte derfor størst muligt.

Alle NEED FOR NATUREs retreats tager udgangspunkt i Redefining Luxury Metoden og er designet målrettet for at sikre dig dybe naturforbindende transformative oplevelser. Vi bor både luksuriøst i den forstand vi kender det, i lækre værelser med lækre menuer. Og redefinerer luksuskonceptet via vandring og bevægelse ud hvor roen, stilheden, udsigten, himmelhvælvingen, natten og altså det enkle er det element der gør os rige og skaber følelsen af det luksuriøse og selvkærlige.

Afhængig af retreat målgruppen, arbejdes workshopbaseret, gruppeterapeutisk, individcentreret eller oplevelsesbaseret på retreatet. Længde og pris på et Wilderness Therapy Retreat varierer efter gruppe, destination og årstid.

Vi designer Retreats on demand, og vi udvikler også gerne retreats til nye spændende vildmarksdestinationer der matcher net op din drøm! Tag kontakt for information, priser og booking – og hold øje med siden for udbudte retreats.

Indehaver af NEED FOR NATURE Tanya Uhnger Wünsche har 20 års erfaring med naturguiding i Arktis, samt en lang række turisme, frilufts- og intruktøruddannelser samt terapeutiske uddannelser bag sig. Dermed kan du som gæst være garanteret at din naturterapeut/naturguide på et NEED FOR NATURE Retreat produkt, uanset destination, har solid terapeutisk, tilrettelægningsmæssig og sikkerhedsmæssig erfaring i at facilitere naturmøde og Nature Connectedness oplevelser i selv det vanskeligste terræn, den barskeste natur og de smukkeste steder. Sommer og vinter, forår og efterår. +25 eller -40 grader. Høje fjelde og dybe fjorde.

NEED FOR NATUREs Retreat kategorier:

Nature Connect Retreat – introduktion til naturbaserede psykoterapiredskaber og perfekt til den professionelle relationsudvikling

Nature Therapy Retreat – terapi, selvforkælelse og Nature Connectedness i nærnatur og smukke danske landskaber

Wilderness Therapy Retreat – for dig der drømmer om unikke oplevelser, Nature Connectedness og selvudvikling på hundeslæde, ved isfjorde, i midnatssolens eller nordlysets skær